het bestuur

wat doet het bestuur?

 Volkstuin Vinkhuizen heeft een bestuur dat samengesteld is uit vijf vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor een fijne vereniging.

Door samen te werken, en gehoor te geven aan de verschillende stemmen binnen de vereniging, proberen zij zo goed mogelijk de belangen van alle leden te behartigen.

Daarnaast zorgen de bestuursleden voor het volkstuinleven achter de schermen. De ledenadministratie, de begroting, het plannen van onderhoud, werkplannen organiseren, nieuwsbrieven samenstellen, de website bijhouden, contact met de gemeente onderhouden, nieuwe leden rondleiden, overleggen met de commissies… Het hoort er allemaal bij, en wordt met veel plezier gedaan.

Heb je een vraag voor het bestuur?

Schroom dan niet om contact op te nemen!

voorzitter

bert meelker

Bert is het eerste aanspreekpunt op de tuin, en neemt graag de tijd om een praatje te maken. Naast zijn voorzitterschap is hij ook verantwoordelijk voor de verhuurcommissie en houdt hij het overzicht van wat er op de tuin gaande is.

voorzitter@volkstuinvinkhuizen.nl

+ 31 6 81 23 43 22

secretaris

carla
de graaff

Carla zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed geregeld is. Als secretaris heeft zij haar handen vol aan het bijhouden en verwerken van alle verschillende (aan)vragen die dagelijks binnen komen, de ledenadministratie en het opstellen van de facturen.

info@volkstuinvinkhuizen.nl

penningmeester

marjan
de jong

Marjan is als penningmeester belast met alle financiële zaken. Zij beheert de rekeningen, controleert de betalingen en ontvangsten en stelt de  begrotingen op. Daarnaast is zij als bestuurslid contactpersoon voor de winkelcommissie.

penningmeester@volkstuinvinkhuizen.nl

 

algemeen lid

donald eersterling

Donald is als bestuurslid belast met zaken als het werkplan en het evalueren van de staat van het volkstuincomplex. Daarnaast is hij actief lid en woordvoerder van de tuincommissie. Hij loopt de schouw en spreekt mensen aan over (achterstallig)  onderhoud. Tevens overlegt hij met de leden van de bouwcommissie.

tuincommissie@volkstuinvinkhuizen.nl

 

PR & Communicatie

nikki loohuizen

Nikki is als PR en communicatie-lid verantwoordelijk voor het bijhouden van de website en het samenstellen van de maandelijkse nieuwsbrief. Daarnaast is ze het aanspreekpunt voor alle pr-gerelateerde zaken. Als bestuurslid is zij contactpersoon voor de groencommissie.

pr@volkstuinvinkhuizen.nl