het bestuur

wat doet het bestuur?

 Volkstuin Vinkhuizen heeft een bestuur dat samengesteld is uit vijf vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor een fijne vereniging.

Door samen te werken, en gehoor te geven aan de verschillende stemmen binnen de vereniging, proberen zij zo goed mogelijk de belangen van alle leden te behartigen.

Daarnaast zorgen de bestuursleden voor het volkstuinleven achter de schermen. De ledenadministratie, de begroting, het plannen van onderhoud, werkplannen organiseren, nieuwsbrieven samenstellen, de website bijhouden, contact met de gemeente onderhouden, nieuwe leden rondleiden, overleggen met de teams… Het hoort er allemaal bij, en wordt met veel plezier gedaan.

Heb je een vraag voor het bestuur?

Schroom dan niet om contact op te nemen!

voorzitter

Mennie Oosterhuis

Mennie is het eerste aanspreekpunt op de tuin, en neemt graag de tijd om een praatje te maken. Naast zijn voorzitterschap is hij ook verantwoordelijk voor de verhuur en houdt hij het overzicht van wat er op de tuin gaande is.

Je kunt hem dagelijks op de tuin tegenkomen. Hij heeft zelf tuin 105.

voorzitter@volkstuinvinkhuizen.nl

+ 31 6 23139498

secretaris

VACATURE

De secretaris zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed geregeld is. Als secretaris heeft hij/zij haar handen vol aan het bijhouden en verwerken van alle verschillende (aan)vragen die dagelijks binnen komen, de ledenadministratie en het opstellen van de facturen.

 

info@volkstuinvinkhuizen.nl

penningmeester

MIEKE ZEINSTRa

Mieke is als penningmeester belast met alle financiële zaken. Zij beheert de rekeningen, controleert de betalingen en ontvangsten en stelt de  begrotingen op. Daarnaast is zij als bestuurslid contactpersoon voor de winkel.

 

 

penningmeester@volkstuinvinkhuizen.nl

 

TECHNISCH ONDERHOUD & BEHEER

Peter broekman

Peter is coordineert het onderhoud en beheer van het  volkstuincomplex.  Hij is betrokken bij de schouw en spreekt mensen aan over (achterstallig) onderhoud. Ook is  hij verantwoordelijk voor het team Technisch onderhoud.

 

 

 

tuincommissie@volkstuinvinkhuizen.nl

 

ALGEMEEN BESTUURSLID

MARCEL VAN DEN HUL

Marcel is er om het bestuur te ondersteunen in de te nemen besluiten en ondersteunende hand en spandiensten te verrichten. Dat kan bijvoorbeeld zijn wanneer anderen uitvallen, er bijzondere gebeurtenissen zijn of wanneer het bestuur nieuwe plannen wil ontwikkelen.