Even voorstellen lieflandschool

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn leerlingen van VSO Dunk. Dit is een school voor voorgezet speciaal onderwijs en onderdeel van de W.A. van Lieflandschool in Groningen. Wij gaan in de volkstuinen Leren op Locatie. Dit korten wij af tot LOL.
 
Op de maandagen en dinsdagen leren wij bij Woonlandschap de Leyhoeve. Hier werken wij voornamelijk in de horeca en in de schoonmaak.
 
Vanaf maart 2023 werken wij op de donderdagen bij Volkstuin Vinkhuizen op het terrein. Hier zullen wij zowel binnen (in de kantine) als buiten werken. Wij ontwikkelen ons hierdoor op het gebied van mens en natuur. Dit noemen we ook wel groen. Daarnaast lijkt het ons leuk om voor u een kopje koffie of thee in te schenken in de kantine.
 
Wij werken samen, verdelen taken en werken zorgvuldig.  We leren door te zetten, ook wanneer een taak minder goed bij ons past of wanneer wij dit minder leuk vinden.
Het is voor ons dus een leerplek, een stage. Hier doen wij ervaring op voor een eventuele werkplek in onze toekomst.
 
We kijken er erg naar uit om bij u te beginnen en ons op steeds meer gebieden te ontwikkelen en te groeien. We zijn blij dat we de kans krijgen om hier te Leren op Locatie. Voor vragen kunt u altijd bij ons langskomen. Wij  voeren graag, in overleg,  een klusje voor iemand uit, dus mocht u hulp nodig hebben, dan horen we het graag!
 
Tot ziens in de tuin!
 
Aneta – Delino – Evert – Joey – Justin – Mandy – Niels – Raffaëla – Ramona – Rosa-Lee – Sem – Thomas – Annemarijn – Simone – Tom