Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NL DOET

11 maart 10:00 - 15:00

Op zaterdag 11 maart doen we mee aan NL DOET. Dat betekent dat we een aantal klussen uitvoeren waarbij vrijwilligers uit de wijk of omgeving kunnen helpen. Je bent van harte welkom om je steentje bij te dragen aan onze mooie vereniging en haar biodiversiteit. Activiteiten waar je bij mag helpen zijn:

  • Wilgenknotten en takken verzamelen
  • Houtsnippers uitrijden over paden
  • Het opknappen van een groot bijenhotel
  • De catering voor de vrijwilligers die dag

Goed om te weten

Er zijn ervaren tuinders aanwezig die de verschillende klussen begeleiden en ook het materiaal en gereedschap is aanwezig. Als je handschoenen wil dragen is het verstandig die zelf mee te nemen. Zorg afhankelijk van de klus die je wilt doen voor stevig schoeisel en kleding die vies mag worden.

We werken in rondes, zodat het voor vrijwilligers ook mogelijk is een deel te komen helpen. Tussendoor wordt voor alle vrijwilligers een lunch verzorgd in onze kantine.

Je kunt komen helpen op de volgende tijden:

10:00 – 12:00 uur ronde 1

13:00 -15:00 uur ronde 2

Daartussen is het mogelijk mee te lunchen.

Geef je uiterlijk op via info@volkstuinvinkhuizen.nl onder vermelding van naam, mailadres, telefoonnummer en eventuele dieetwensen. Vermeld ook even in welke ronde(s) je wilt komen helpen. Zo kunnen we je op de hoogte houden van de activiteiten.

Gegevens

Datum:
11 maart
Tijd:
10:00 - 15:00

Locatie

Volkstuin Vinkhuizen
Friesestraatweg 420-1
Groningen, 9746 TL
+ Google Maps

Organisator

Volkstuin Vinkhuizen
E-mail:
info@volkstuinvinkhuizen.nl