lid worden

volkstuinieren, iets voor jou?

Tot ons genoegen verwelkomen wij regelmatig nieuwe leden binnen de vereniging. Zodra er een tuin vrij komt zoeken wij contact met iemand die zich heeft ingeschreven op de wachtlijst.

Wees gerust, je hoeft geen getrainde tuinder te zijn om in aanmerking te komen voor een eigen stekje op het complex. We verwelkomen mensen met alle instapniveau’s en botanische interesses.
 

heb je interesse in een eigen tuin en wil je kennis komen maken?

laat het ons weten door je in te schrijven

kosten volkstuin

Jaarlijks terugkerende kosten:

  • Tuinhuur: € 0,50,- per m2
  • Contributiegeld vereniging: € 40,-

Eenmalige kosten:

  • Inschrijvingskosten: € 5,-
  • Sleutelborg: € 20,-

Goed om te weten:

  • In januari dienen de gelden te worden overgeschreven naar de bankrekening van de vereniging. Het bankrekeningnummer is IBAN NL94INGB0004127812.
  • Met een stadjerspas van de Gemeente Groningen krijg je € 20,-  korting op de contributie.

regelementen

bouwaanvraag

goed om te weten

Wanneer je je hebt aangemeld krijg je per mail een bevestiging. Wanneer er een tuin beschikbaar komt bellen we je op om kennis te maken, en nodigen we je uit voor een bezichtiging.

Je hoeft geen kant en klaar plan te hebben voor je aan je tuinavontuur begint. Wel is het handig om voor jezelf te bepalen hoeveel tijd je er aan kunt besteden, hoeveel vierkante meters je ongeveer zou willen, en of het haalbaar is om een tuin te kunnen onderhouden. 

Alle tuinen op ons complex zijn verschillend. Wij kunnen niet voorspellen wat voor soort tuin er vrij komt, of hoe groot deze is. Het kan zijn dat er een volledig lege tuin wordt opgeleverd, maar misschien staan er ook al een schuurtje of een aantal bomen op.